Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Snelle levering - Heldere prijzen - Gratis bezorging
Big bag bestellen, voor afval ophalen maar ook voor zand, grond en grind bestellen
Bel snel: 06 5312 1645

Tuinaarde Amstelveen

Wilt u creatief met uw tuin of plantsoen in Amstelveen aan de slag en heeft u daarvoor tuinaarde nodig? Zoek dan niet verder want bij Big Bags Online kunt u zeer eenvoudig en voordelig tuinaarde bestellen per kubieke meter.

Big Bags met tuinaarde bestellen

De tuinaarde die wij in Big Bags leveren is van goede kwaliteit en kan gebruikt worden om uw tuin in Amstelveen aan te leggen of aan te vullen. Wij leveren snel en tegen scherpe prijzen, zodat u meteen verder kunt gaan met uw klus. Met onze hijskraan kunnen wij de Big Bags met tuinaarde op bijna elke locatie leveren.

Korting bij meerdere Big Bags

Bestelt u één enkele Big Bag met tuinaarde voor uw project in Amstelveen dan betaalt u € 85,-. Dit is inclusief verzendkosten van € 35,- Wilt u meer dan één Big Bag met tuinaarde bestellen dan hoeft u niet te betalen voor de verzending. De Big Bags met tuinaarde kosten dan € 50,- per stuk, waardoor u al snel veel bespaart! Naast Big Bags met aarde leveren wij ook Big Bags met zand en lege Big Bags waarmee u gemakkelijk van uw afval af bent. Neem voor meer informatie contact op of bestel uw Big Bags gemakkelijk online.

Bigbags bestellen