Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Snelle levering - Heldere prijzen - Gratis bezorging
Big bag bestellen, voor afval ophalen maar ook voor zand, grond en grind bestellen
Bel snel: 06 5312 1645

Tuingrond Aalsmeer

Bent u op zoek naar tuingrond van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Big Bags Online aan het juiste adres. Wij hebben tuingrond voor elk project, dus ook voor uw klus in Aalsmeer.

Tuingrond in Big Bags

Waarom u kiest voor tuingrond van Big Bags Online? Wij garanderen een snelle levering, heldere prijzen en zijn werkzaam in een groot werkgebied. Wij leveren tuingrond dus ook bij u in Aalsmeer. De tuingrond die wij in Big Bags leveren is van goede kwaliteit en kan gebruikt worden om uw tuin aan te leggen of aan te vullen.

Korting bij meerdere Big Bags

Bestelt u één enkele Big Bag met tuingrond voor uw project in Aalsmeer dan betaalt u € 85,-. Dit is inclusief verzendkosten van € 35,- Wilt u meer dan één Big Bag met grond bestellen dan hoeft u niet te betalen voor de verzending. De Big Bags met tuingrond kosten dan € 50,- per stuk, waardoor u al snel veel bespaart! Naast Big Bags met grond leveren wij ook Big Bags met zand en lege Big Bags waarmee u gemakkelijk van uw afval af bent. Neem voor meer informatie contact op. Wij helpen u graag verder!

Bigbags bestellen