Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Snelle levering - Heldere prijzen - Gratis bezorging
Big bag bestellen, voor afval ophalen maar ook voor zand, grond en grind bestellen
Bel snel: 06 5312 1645

Afval ophalen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw afval kan ophalen? Zoek dan niet verder. Bigbagsonline is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het afvoeren van afval in big bags. Wij helpen u graag van uw afval af. Wij leveren verschillende soorten big bags, passend bij verschillende soorten afval. U gebruikt en vult deze big bags, dan halen wij ze weer op. U kunt hiernaast uw postcode invullen om te zien of u binnen ons werkgebied valt.

Afval per soort laten ophalen

Wij halen allerlei soorten afval op en hebben hier verschillende soorten big bags voor. Zo hebben wij speciale big bags voor:

Bestel de juiste big bags online en vul deze met het afval. Vervolgens maakt u een afspraak met ons om de big bag op te komen halen.

Let op: afvalsoorten zoals asbest en zwaar chemisch afval voeren wij niet af. Indien de big bags zijn gevuld met afvalsoorten die hier niet in thuishoren, dan kunnen wij de big bags niet ophalen.

Waarom kiezen voor Big Bags?

Afval afvoeren met big bags is heel eenvoudig. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle levering en heldere prijzen. Wij opereren in een groot werkgebied. Wilt u weten of u binnen ons werkgebied valt? Vul dan uw postcode in, in de link kolom van de website. U kunt ons ook altijd even bellen. 

Afval laten ophalen door Bigbagsonline

Wilt u uw afval laten ophalen? Kies dan snel de juiste big bag uit ons online assortiment. Wij helpen u graag van uw afval af. Bij Bigbagsonline kunt u rekenen op heldere prijzen en snelle levering. Indien u nog vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst bij het ophalen van afval. U bent bij ons in 3 stappen van uw afval af, kijk snel wat we voor u kunnen doen!

Big bag afval ophalen

Bigbags bestellen